Решението за България е обединено, силно дясно управление, за да ни

...
Решението за България е обединено, силно дясно управление, за да ни
Коментари Харесай

Петър Москов КОД: “Няма ляво, няма дясно” е опит да се скрият наследствените връзки на повечето партии с БКП и ДС

Решението за България е обединено, мощно дясно ръководство, за да ни изведе от орбитата на Кремъл, да отстрани социализма и корупционните му метастази в стопанската система и да отбрани християнските и фамилни полезности

Единственото същинско, значимо разделяне в политиката е ляво и дясно. Защото политиката дава два типа решения на всички публични проблеми и обстановки и тези решения могат да бъдат леви или десни. Всички останали опити за слагане на мними граници и “червени линии ” - нови и остарели, разрастващи се и изоставащи, статукво и смяна, са единствено опит да се заблуди гласоподавателя. Опитът на българските политици към този момент 30 години да избягат от политическите идеологии и да основат безпорядък от “няма ляво, няма дясно ” е опит да се скрие фактът, че всички, които се изреждат във властта са все срамежливи наследници на Българска комунистическа партия, които се мъчат да скрият връзката си с комунистическата върхушка и с Държавна сигурност.

През всички тези години десницата беше методично мачкана и унищожавана, с цел да не се допусне да се образува същинско мощно дясно ръководство, което да одобри закон за дълбока лустрация и да изведе България по пътя на същинската народна власт и свободно пазарно развиване. Лустрацията остава най-важната и незабавна задача на десницата у нас.  Решението и на казуса с бедността, и на казуса с енергийната взаимозависимост, и на казуса с политическата надзор от Русия е мощно дясно обединяване с съответен дневен ред с три съществени цели: изрично излизане от съветската орбита на въздействие, опълчване на социализма в стопанската система и публичния живот, отбрана на християнските и фамилните полезности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР